HTC begint met ontwerpstudio

Het afgelopen kwartaal ging het met de verkopen van HTC niet zo heel erg goed. Daar wil HTC verandering in brengen door een speciale ontwerpstudio te starten voor nieuwe smartphones. Ook HTC chef inston Yung geeft aan dat zij een vergissing gemaakt hebben met hun smartphones door niet door de concurrentie te kijken. Zo zijn de meeste concurrerende toestellen vele malen dunner dan die van HTC. Kortom, het moet beter op het gebied van zowel design als interne componenten.

De insteek is om design voorop te stellen en van daaruit de rest van de smartphone te ontwikkelen. De nieuwe studio staat direct onder leiding van topman Peter Chou en zal zich bezig houden met de zogenaamde flagship toestellen die HTC dit jaar zal uitbrengen. Door andere materialen en componenten te gebruiken hoopt HTC weer de aantrekkingskracht te krijgen die zie voorheen hadden.

 

Laat wat van je horen

*