HTC Sensation reeks krijgt Android 4.0

HTC heeft laten weten dat er ergens eind maart een Android update komt voor alle HTC Sensation toestellen. Android 4.0, ook wel bekend onder de naam Icecream Sandwich, is de laatste Android versie met grote wijzigingen t.o.v. de vorige updates en komt beschikbaar voor de originele HTC Sensation, de HTC Sensation XE en de XL. De Sensation en de XE krijgen de update al eind maart terwijl de XL gebruikers even moeten wachten tot nadere informatie volgt.

Daarnaast is er nog ander goed nieuws. De HTC Evo 3D, Desire S en de Desire HD krijgen ook de Icecream Sandwich update ergens later in dit jaar. Specifieker dan dit is HTC er niet over, maar het feit dat de update eraan komt is goed nieuws voor de HTC gebruikers. HTC geeft aan in de komende weken meer details toe te lichten.

Laat wat van je horen

*