prerelease Android 4.0 voor HTC Sensation en Sensation XE gebruikers

Een select groepje HTC Sensation of Sensation XE gebruikers zullen al voor de officiële Android Ice Cream Sandwich update een prerelease mogen gaan gebruiken. Deze zal voor enkele honderden mensen beschikbaar zijn gericht op de Europese versie van de smarphones. Als we hier vanuit gaan dat is het aannemelijk dat Nederland hier ook onder valt.

De officiële update zal ergens eind maart uitkomen waardoor de gelukkigen ruim een maand de previewversie al kunnen uitproberen. Als het aan HTC ligt zal dit ook gebeuren met komende releases om zo een indruk te krijgen van de ontvangst bij de uiteindelijke gebruikers. De eerste previewversie die eraan komt zal niet alleen Android 4.0 bevatten maar ook een nieuwe versie van HCT Sense, de schil van HTC zelf.

 

Laat wat van je horen

*