HTC gaat meer smartphones verkopen in 2012

HTC heeft de laatste 2 jaar een flinke groei doorgemaakt, met name ook de HTC Sensation lijn, maar vanaf midden 2011 veranderde dit. De verkopen werden minder maar HTC heeft veel vertrouwen in 2012. Ze zullen naar eigen zeggen een comeback maken door o.a. de HTC One serie die zoals nu bekend is uit 3 toestellen zal bestaan. HTC is er volledig van overtuigd dat het weer beter zal gaan zodra ze de One lijn in april lanceren. Florian Seiche, hoofd van het Europagedeelte, zei dit als volgt: “We are confident this year will be … a much better year. Even with the Q1 not being the ideal fast start right out of the gate in January, which of course we would have preferred, even with that we are very confident”.
Wij wachten met spanning af. Of er nog een vervolg gaat komen op de HTC Sensation reeks is niet duidelijk, maar er wordt in ieder geval een HTC One lijn gelanceerd.

Laat wat van je horen

*