HTC Sensation XE Android 4.0 update

HTC is begonnen met het verzenden van de Android 4.0 updates inclusief de nieuwe HTC Sense 3.6 versie naar de Sensation XE. Tot zover zijn er berichten over dat de update gesignaleerd is in Duitsland en alle noordelijke landen maar er wordt verwacht dat de rest van Europa snel zal volgen net als de rest van de wereld.

Je kan uitzoeken of de update al voor je beschikbaar is door te kijken onder software updates bij settings. Er moet rekening gehouden worden met een update van 300 MB dus het is handiger om een Wi-Fi verbinding hiervoor te gebruiken. Mocht de update nog niet beschikbaar zijn voor je toestel dan kan de update ook gedownload worden via de website van XDA-developers. Dit vergt echter wel wat technische kennis over hoe je je toestel moet updaten.

Laat wat van je horen

*