HTC komt met Android 4.0 upgrade lijst

HTC heeft een totale lijst bekend gemaakt van toestellen die een Android 4.0 Ice Cream Sandwich update krijgen. Goed nieuws voor alle HTC Sensation (XE en XL) gebruikers want deze staan er ook bij. Het betreft overigens de internationale lijst dus niet alle toestellen zijn verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

Zoals eerder vermeld, is de uitrol van de update voor de HTC Sensation en Sensation XE al begonnen in sommige regio’s. De komende weken zal de update ook beschikbaar zijn voor alle overige regio’s. De update van de XL zal spoedig volgen hoewel er geen exacte datum toegezegd is vanuit HTC. In ieder geval geeft de lijst meer zekerheid voor alle HCT smartphone bezitters.

 • DROID Incredible 2 by HTC
 • HTC Amaze 4G
 • HTC Desire S
 • HTC Desire HD
 • HTC EVO 3D
 • HTC EVO Design 4G
 • HTC Incredible S
 • HTC Sensation
 • HTC Sensation XL
 • HTC Sensation 4G
 • HTC Sensation XE
 • HTC Raider
 • HTC Rezound
 • HTC Rhyme
 • HTC Thunderbolt
 • HTC Vivid

Reacties

 1. w.c van der velden zegt:

  Heb een htc hd 2 maar er is nog geen update van Android 4.0.
  Hoe kan ik het update?

Laat wat van je horen

*