Andere toppers van HTC

HTC is al jaren een van de meest gewaardeerde smartphoneproducenten van de wereld. Met de HTC Desire HD als een van de hoogtepunten. Maar inmiddels zijn er al vele nieuwe smartphones bijgekomen. Op deze pagina pikken we enkele opvallende HTC smartphones eruit met een korte beschrijving om te zien waar HTC vandaan komt en waar het naar toe gaat.

HTC Touch Diamond

Voor velen dé HTC smartphone waarmee het begon. Een strak, geslepen design en goede specificaties lieten veel mensen voor het eerst proeven van wat een smartphone allemaal kon. Nog ver voor het Android tijdperk kwam deze HTC Touch Diamond destijds op de markt met Windows Mobile 6.1

HTC Legend

Met de Legend zette HTC definitief voet aan wal in het land van Android. Versie 2.1 stond standaard op de Legend waarmee HTC de vele apps en mogelijkheden van Android bij een groot publiek introduceerde. Zeer complete specificaties en een mooi design maakten van dit toestel een groot succes voor HTC.

HTC Wildfire

Klein maar zeer fijn! De Wildefire nam alles wat een Android smartphone van HTC kon en verpakte het in een handzaam formaat. Bovendien was de gunstige prijs een goede reden voor veel mensen om te kiezen voor een HTC Wildfire. Voor iedereen die niet de laatste stand der techniek verlangde maar wel optimaal van de mogelijkheden van Android en HTC wilde genieten.

HTC Desire

De HTC Desire was nam een ongekende vlucht in de smartphonemarkt. Met bijzonder hoge prestaties en het gebruiksgemak van Android is de HTC Desire tot op de dag van vandaag een smartphone waarmee u gezien mag worden. Niet meer de allernieuwste maar wel nog steeds een van de allerbeste toestellen op de markt en de voorloper van de HTC Desire HD.

HTC Sensation

De opvolger van de HTC Desire HD is een echte krachtpatser met een dual-core processor en de nieuwste hardware die beschikbaar is voor een smartphone. Een echte sensatie voor iedereen die het genot heeft geproefd van deze HTC smartphone. Niet voor niets is de Sensation reeks inmiddels uitgebreid met de XE en XL die de beste eigenschappen van de Sensation nog verder verbeteren. Met bijvoorbeeld de briljante Beats by Dr. Dre geluidskwaliteit en headsets. Een geweldig goede HTC smartphone, deze Sensation en zijn XE- en XL-variant.

HTC Evo 3D

De Evo 3D van HTC is een geheel nieuwe weg waar HTC in is geslagen. Deze HTC smartphone ondersteund 3D beelden die u zonder bril kunt bekijken. Bovendien is zijn snelheid enorm en maakt het grote scherm dat u bijzonder comfortabel kunt genieten van alles wat HTC en Android u te bieden hebben.