HTC Sensation foto

De HTC Sensation is een schitterende touchscreen smartphone met geweldige applicaties en specificaties. Op deze website wordt deze GSM uitgebreid besproken, maar zoals bekend zegt 1 plaatje meer dan 1000 woorden. Daarom hebben we op deze pagina alle foto’s van de HTC Sensation op een rij gezet. Het schitterende design, de 8 megapixel camera en de uitgebreide multimedia mogelijkheden ze komen allemaal terug in de onderstaande fotoselectie van de HTC Sensation.

Officiele foto’s van de HTC Sensation

Sinds de introductie van de HTC Sensation op 12 april is het toestel officieel voor heel de wereld. De eerste officiële persfoto’s van de HTC Sensation zijn dus ook vrijgegeven. Hieronder zie je een slideshow met alle officiële foto’s van de HTC Sensation. De foto’s geven een goed beeld van het unieke design en de diverse functionaliteiten van deze smartphone.

[slideshow id=2]

HTC Sensation launch event

Op 12 april 2011 was het dan zo ver, de HTC Sensation werd officieel geïntroduceerd aan de wereld. Dit gebeurde tijdens een launch event in Londen waar de diverse hoge bazen van HTC het toestel aan een select groepje mensen presenteerde. Zelf waren we helaas niet aanwezig bij dit pers event maar om jullie toch een idee te geven vind je hieronder enkele foto’s van de introductie van de HTC Sensation.

[slideshow id=1]