HTC Sensation video

You are the next Sensation

Wat maakt de HTC Sensation zo speciaal?

De HTC Sensation is een alleskunner van de bovenste plank. Met een schitterend scherm, oneindig veel mogelijkheden met Android en zijn Apps en natuurlijk de gigantisch snelle 1,2 GHz processor. In de onderstaande clip doet HTC alles uit de doeken over haar nieuwste Sensation.

Korte hands-on preview

Vorige week lieten we hier al een hands-on video van de HTC Sensation gemaakt tijdens het launch event in Londen. Een engelse zusterorganisate van de Nederlandse consumentenbond heeft echter ook een korte hands-on preview gemaakt van de HTC Sensation. Bekijk hieronder de bijna 6 minuten durende preview van deze HTC supersmartphone.


Hands-on video van de HTC Sensation

De in onze review van de HTC Sensation zijn de functionaliteiten van deze GSM al uitgebreid besproken. De onderstaande hands-on video geeft echter nog een beter beeld van de HTC Sensation. Je ziet onder andere enkele functies zoals de digitale camera en ook het vernieuwde lock-screen., daarnaast kun je ook goed zien hoe snel deze GSM wel niet is.


Full HD demo video van de HTC Sensation

De HTC Sensation is al weer gespot in de buitenwereld. Slechts enkele weken na de introductie heeft iemand dus al zijn handen weten te leggen op dit nieuwe powerhouse van HTC. De Sensation kan in 1080p Full HD opnemen, dat wisten we al. Maar hoe ziet dat er dan uit? Dat ziet u hieronder.

Hoogtepunten van het HTC Sensation launch event

Op 12 april werd de HTC Sensation voor de internationale pers geïntroduceerd in Londen. Helaas was het niet voor iedereen mogelijk om bij dit evenement aanwezig te zijn en tot op heden moesten we het dan ook doen met een aantal reclame video’s van de HTC Sensation. Gelukkig heeft HTC een interessante video uitgebracht met daarin de hoogtepunten van het speciale launch event van de HTC Sensation. Hieronder zie je deze ruim 12 minuten durende samenvatting.

Introductie HTC Sensation

De HTC Sensation is een schitterende nieuwe smartphone die op 12 april officieel is geïntroduceerd door HTC. Sinds de introductie zijn er nu ook diverse officiële video’s van de HTC Sensation beschikbaar. Op deze pagina vind je alle nieuwe video’s over de HTC Sensation. Hieronder zie je bijvoorbeeld de officiele introductie video van de Sensation gemaakt door HTC zelf.

Onderstaande video geeft een eerste indruk van de HTC Sensation. In deze video worden de belangrijkste features van deze GSM belicht en krijg je een goed beeld van het toestel.