Sensation XL Video

De HTC Sensation XL is een toestel dat geweldige functionaliteiten combineert met een strak design. Helemaal in combinatie met de geweldige Beats Deluxe headset. Op deze pagina zullen we alle video’s van de HTC Sensation XL voor u verzamelen zodat u precies ziet waar het bij de HTC Sensation XL om gaat.

Nieuwe commercial HTC Sensation XL
De HTC Sensation XL kan gezien worden als de grote kleine broer van de XE maar kan zicht rekenen tot een van de HTC toptoestellen van dit moment. Het meeste opvallende aan de Sensation XL is zijn grote 4.7 inch groot scherm en is net als de XE ook uitgerust met Beats Audio. Op het officiƫle HTC youtube kanaal is vandaag weer een nieuwe commercial opgedoken over de HTC Sensation XL die gericht is op het cameragebruik. Heeft iemand al ervaring met deze camera? Laat weten wat je er van vindt.

Beats Audio in volle glorie op de HTC Sensation XL

In de onderstaande video laat HTC zien dat het om 1 ding draait bij de HTC Sensation XL. Namelijk, zijn geweldig goede audio- en multimedia-eigenschappen. Uit ervaring spreken wij dat het geluid van de Beats Audio Deluxe headset van enorm hoge kwaliteit is. Niet voor niets heeft rap legende Dr. Dre himself zijn naam verbonden aan deze headset.